My Profile Minimize
Profile Avatar
cengkok
*******
*******, ******* *******
*******
******* ******* *******
Saya dengan serta-merta pergi ke e-mel saya untuk melihat semua lajur yang saya kirimkan pada pagi itu. Pasti, ia termasuk baris "menurut Kate Briquelet binatang itu setiap hari," meletakkan satu perenggan dalam blok sebut harga, dan memasukkan pautan kepada cerita asal. Pada masa ini, saya berasa dumfounded. Mengapa dalam neraka itu binatang harian akan membuat bodoh tersebut daripada diri mereka sendiri apabila saya telah dikaitkan dengan perkataan? kata bijakgambar kata, cerita humor, dp bbm terbaru, kata romantis, surat lamaran kerja, Kemudian, apabila saya diberitahu untuk benar-benar pergi melihat apa telah diumumkan dalam Berita Harian, saya melihat tanda kutip yang hilang, ayat yang saya tulis telah dihapuskan dan link dah hilang. Pada ketika itu, saya panik dan benar-benar keliru dan ternganga sebagai mengapa di dunia akan mempunyai pernah dilakukan dengan apa yang saya Hantar dalam. Hanya tidak masuk akal. Saya jelas telah kaitkan garisan Kate Briquelet dan itu binatang harian.

Yang berkata, saya sebenarnya ada kira-kira 50 editor dari seluruh negara, termasuk editor urusan di Berita Harian, berkata semua bahawa piawaian profesional ketika itu akan kepada editor itu binatang harian menghubungi editor dalam Berita Harian mengenai perkara ini untuk melihat jika typo, kemalangan, kecuaian, atau apabila di penghujung kerjaya plagiat.
Binatang itu setiap hari, walaupun, memutuskan untuk pergi keras dan pergi awam dengannya – kerana mereka sudah percaya buruk tentang saya.

Itu adalah, waras, akan mencuri dua perenggan daripada sebuah artikel yang disiarkan pagi itu, menggabungkan mereka ke dalam kerja mereka sendiri, supaya berkongsi banyak bahan yang dicuri di Twitter dan Facebook dengan pengetahuan? Yang melakukannya? Kerana Mike Brown telah terbunuh, saya telah menulis artikel-artikel asal 2-3 sehari, lima hari seminggu kata2 galaukata kata motivasi, puisi romantis, kata2 lucu, gombal , kata kata cinta romantis, kata mario teguh,


My InBox Minimize

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.